Koop een boek

Dank aan het Volkskrant magazine dat opdracht gaf aan de Universiteit van Utrecht om te onderzoeken wat mannen nu eigenlijk willen. Dat scheelt voor veel vrouwen een hoop gedoe. Met de conclusies kunnen vrouwen die nog (of weer, of eens, of graag) door een man behaagd willen worden, echt aan de slag. Even vooraf: 95% van de respondenten is geboren in Nederland en 73% is hoger opgeleid. Dus hou daar rekening mee.

Om te beginnen een paar praktische tips. Mannen vinden schaamhaar vies. Knippen en scheren dat tuintje dus. Heb je daar geen zin in, kies dan voor een wat meer belegen man, want oudere heren hebben er minder moeite mee om lokaal een spinnenwebje aan te treffen. Verder: stop onmiddellijk met het spekken van de kas van types als Marlies Dekkers. Koop een boek. Of liever twee.

Mannen vinden intelligentie bij een vrouw belangrijk. Wanneer je hen vraagt kruisjes te zetten bij een lijstje van aantrekkelijke geestelijke eigenschappen, dan blijven de potloden haken bij: intelligent, lief, vrolijk, zelfstandig en humor. In die volgorde ja. Wel met de kanttekening dat die humor vooral gewaardeerd wordt, als de vrouw kan lachen om de grapjes van de man zelf.

Tot slot geeft het onderzoek uitsluitsel over de belangrijkste zichtbare subdelen van de vrouw. Eerst ploppen de ogen op, dan de borsten en daarna de billen. Dus voordat je naar een plastisch chirurg belt voor een paar niet-lekkende pip-implantaten: laat eerst je kijkers liften. Bijkomend voordeel is dat je zelf ook beter ziet wat voor vlees je in de kuip hebt.

Deze column is gepubliceerd in Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad op 14 november 2014.

 

 

Een gedachte over “Koop een boek”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.