Lieve lezers,

Illustratie: Annemiek Janmaat

Sinds maart 2013 publiceerde ik op deze plek wekelijks de column die ik schreef voor de Limburgse kranten. Nu, bijna zeven jaar later kijk ik terug op een schrijfavontuur dat leidde tot meer dan 300 stukjes waarvan Annemiek Janmaat er 200 voorzag van een prachtige illustratie.

Nu de krant heeft besloten dat het tijd is voor een columnistenwissel, is voor mij het moment aangebroken om eens even lekker onder een boom te gaan zitten en na te denken over hoe ik verder vorm ga geven aan de schrijverij.

Ik ben erg benieuwd naar wat er nu op mijn pad komt. Wat vast staat is dat de lol in het schrijven en het plezier in het samenwerken met Annemiek niet voorbij is.

Wat ook vast staat is dat het zonder jullie, mijn lezers en bezoekers van de blog, niet half zo leuk zo zijn geweest. Daarom wil ik jullie allemaal bedanken voor de moeite die jullie hebben genomen de stukjes te lezen, voor jullie reacties en commentaren.

Liefs, Ank

14 gedachten over “Lieve lezers,”

 1. Hee Ank, wat jammer, ik ga jou wekelijkse columns missen! Succes, ik zie uit naar je volgende stap in je schrijverscarrierre, X

 2. Lieve Ank, dankjewel voor alle columns die ik heb mogen voorzien van een illustratie. Het was een groot plezier!!
  Het avontuur is nog niet voorbij!
  Dankjewel en veel schrijfinspiratie!
  Nu eerst even pauze. Dan ontstaan nieuwe mooie ………
  XXX

 3. Inderdaad Annemiek, we zijn nog lang niet klaar! Nu eerst even pauze en dan op naar een nieuwe ronde… Dank je wel voor je lieve reactie. Het is een feest om met jou samen te werken.

 4. Hallo Ank, dank je wel voor (mij) x-aantal aansprekende leuke columns. Ik wens je een mooie inspiratietijd toe voor jouw schrijverij voor een nieuwe ronde. Ja, bijzonder maakt ’t om onder een boom te gaan zitten, in Toledo en/of gewoon dichtbij huis!? (Hierbij op te merken: Een wanddecoratie boom Toledo is er ook voor in je schrijfkamer). Veel geluk en tot een volgende keer.

 5. Dag Ank! Ik herinner me nog goed dat en hoe je bent begonnen. Niet te geloven dat het al bijna zeven jaar geleden is. Ik heb je columns heel graag gelezen, vond de tekeningen van Annemiek erbij ook heel leuk. Hartelijke groet en ik ben heel benieuwd naar jouw volgende stap in de schrijverij.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.